ÄRA VISKA ÄRA I Mida teha tatrast?

Kersti Eero, 3. juuni 2017

"Tatart võib julgesti veidi rohkem valmis keeta – kui lõunasöögist üle jääb, saab sellest õhtuks maitsva salati teha," ütleb Pärnumaa kutsehariduskeskuse kokaõpilane Kristiina Sireli. Sama hästi sobib selline kerge salat (vaata allolevat retsepti) ka kuumal suvepäeval lõunaeineks. Või miks mitte teha tatrasalatit hoopis kodujuustu, krabinuudlite, hakitud kurgi ja majoneesikastmega.

Kristiina sõnul on tatar väga tänuväärt toore – sellega ei juhtu külmkapis mitte midagi ja soojendatuna on ta ikka hea. Nii et kiirel ajal võib täiesti teadlikult potitäie tatart valmis keeta ja siis viiel õhtul seda süüa.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?