Maasikaid serveeri roosa, kala sinepikollaste salvrättidega

Toimetas Kersti Eero, 4. november 2017

„Kuidas muuta maasikavaht magusamaks ja selle maitse rikkalikumaks? Rohkem maasikaid ja suhkrut ei ole õige vastus. Proovige selle asemel serveerida desserti korallroosa salvrätiga. Värv suurendab tõepoolest magusa ja vähendab mõru maitset,“ kinnitab värvi- ja toidustiili ekspert Linda Lundgren ajakirjas FoodFair.  

Veesinine aga jätab toitudest vähem soolase mulje ning toob esile kollase ja oranži kui vastandvärvid, mõjudes kaunilt munade, India köögi ja teiste roogadega, seisab hügieenitoodete Tork brošüüris.  Sinepikollane tugevdab hapukaid maitseid, mis tähendab, et see sobib suurepäraselt kala ja mereandidega ning soe värv läheb hästi kokku roheliste toonidega, harmoneerudes näiteks värskete salatite ja idudega. ÕL

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?