ÕL VIDEO | VIKTORIIN: kui vanalt alustas Nele-Liis laulmist, kus on sündinud Tanja ja mis auhinnaga pärjatud Marta Laan?

Katharina Toomemets | Video: Stanislav Moškov ja Jörgen Norkroos, 18. detsember 2017

Tanja Mihhailova-Saar, Nele-Liis Vaiksoo ja Marta Laan on sel aastal käed löönud ja otsustanud koos jõulutuurile minna. Aga see ei ole mingi tavaline jõulutuur, vaid kiiksuga. Jah, see kannab nime „Kiiksuga jõulud“.

„Nele-Liis hakkas numbreid valima,“ ütleb Marta, kuidas nad kolmekesi kokku said. „Hakkasin vaatama, et kes vastu võtab ja Tanja võttis esimesena. Tema helistas järgmisele ja Marta võttis vastu,“ muigab Nele-Liis. Tanja ütleb, et Nele-Liis helistas talle juba suvel ja uuris, kas Tanjal on detsembriks midagi ees. Ning pakkus, et võiks teha ühe naiste tuuri. „Laulsime ühel kontserdil kolmekesi koos Kaire Vilgatsiga ja tundus tore, kui kolm naist laulavad,“ seletab Tanja, kuidas mõte idanema hakkas. Omavahel arutati, keda kolmandaks kutsuda ning Nele-Liis pakkus Marta välja. „Ta teadis, et Marta laulab väga hästi ja mina usaldan Nele-Liisi. Ma ei teadnud Martast siis väga midagi.“ Nele-Liis ütleb, et nad tahtsidki, et kolmas liige oleks Eesti laiemale üldsusele natuke tundmatum, laulja mõttes. „Mõtlesime, et võiks proovida,“ ütleb Nele-Liis ja Marta lisab: „Nüüd me siis proovime.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?