IGAVIKULINE KÜSIMUS: kas võileival peaks käima sink juustu peal või vastupidi?

Vidrik Võsoberg, 30. juuni 2018

Õhtuleht leiab, et tervisliku(ma) ja tasakaalustatud toitumise huvides peaks ühte korralikku võileiba troonima salatileht, paar toekat kurgiratast või priske tomativiil. Ent salatiga või ilma – läbi aegade on kirgi, elavaid vaidlusi ja isegi pisemaid lahinguid tekitanud küsimus: kas singi-juustuvõileival peaks käima sink juustu peale või juust singi peale? Küsisime spetsialistide hinnangut.

Kristel Vene on Tallinna tehnikaülikooli toidutehnoloogia osakonna vanemteadur, kes õppejõuna jaganud tudengitele teadmisi toidu analüüsi aluste nimelises õppeaines ja teadlasena uurinud aroomiühendite määramist toidus. Lisaks on Vene populaarteadusliku raamatu „Seiklused lõhnade ja maitsete maailmas“ autor.                                          

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?