Selgusid Eesti parimad toidukohad

Õhtuleht.ee, 28. november 2015

“ Kaheksa aastat on programm Eesti Maitsed koostanud edetabelit Eesti 50 Paremat Restorani. Kuid nüüd on heade restoranide arv Eestis juba kindlasti suurem, kui viiskümmend,” tõdeb põhjendas muutust programmi Eesti Maitsed juht Aivar Hanson. Seepärast koostati tänavu esmakordselt restoranijuht “Eesti Maitsed 2016”. Restoranijuht hõlmab 69 restorani, mis jagunevad nelja kategooriatesse: meistriklassi restoranid, kõrgklassi restoranid, väga head restoranid ja restoranid.

Meistriklassi kategooriasse kuulub Eestis kuus restorani. Need on Alexander, NOA Peakoka Pool, Ö, Tchaikovsky, OKO ja Art Priori. Kõrgklassi restoranidest osutus parimaks Horisont, väga hea restorani tiitel läks Gloria veinikeldrile ning lihtsalt restoranidest osutus parimaks Argentiina.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?