Terveks töönädalaks õhtusöök valmis

Piret Parik, 13. veebruar 2016

Pärast pikka tööpäeva ei ole tihtipeale aega ega jaksu õhtusööki otsast lõpuni ise teha. Selle asemel, et kiiruga midagi valmistoiduletist haarata, võiks juba nädalavahetusel järgmise viie päeva põhiroad ette valmistada.

Tihtipeale tehakse kodudes korraga hullupööra palju süüa. Arvatakse, et kõigil on meeletu isu, kuid pärast pole seda toitu kuskile panna, nendib Markofka toidutoa peakokk Inga Paenurm. Tegelikult võiks need ülejäägid järgmistes roogades ära kasutada. "Näiteks kui tatart jääb alles, pane sinna hulka sojakastet, maisi, porgandit ja hernest ning ongi uus toit valmis," õpetab ta.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?