Presidendiballi suupistelaua valmistavad tosin kokka

Siim Randla, 13. veebruar 2016

Vabariigi aastapäeval valmistavad presidendi vastuvõtulaua suupisted tosin kokka ja seda Eesti toorainest.

Nagu varemgi, on seegi kord eesmärk teha iseseisvuspäeva vastuvõtu suupisted Eesti toorainest, ütles presidendi avalike suhete nõunik Toomas Sildam. Tänavu on sellesse kaasatud 12 kokka. Mullu valmistasid 24. veebruari vastuvõtuks suupisteid seitse tippkokka ja kaks kondiitrit. Et ball oli Jõhvi kontserdimajas, püüti suupistetega tuua esile piirkonnale omaseid maitseid, näiteks silmud, aga ka ulukid, küülikud ja metsaannid. Kokku tehti presidendiballi külalistele 12 000 soolast ja 3400 magusat suupistet.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?