KODUMAINE SUPERTOIT: loe, miks peaksid oma tervisele mõeldes rabarberit sööma

Õhtuleht.ee, 7. juuni 2017

Põhjamaises kliimas on rabarber tõeline supertoit, olles seejuures ilmekas näide sellest, et tervislik toit ei pea olema keerukas ja kallis.

Rabarber passib hästi  kookidesse, pirukatesse ja smuutidesse, kuid seda on väga kasulik süüa ka toorelt. Rabarberis on nimelt ohtralt C-, B- ja K-vitamiine, kaaliumi, kaltsiumi, mangaani ja palju teisi olulisi vitamiine ja mineraalaineid, mida keha toimimiseks vajab, kirjutab portaal Womanitely. Ka sisaldab rabarber antioksüdante. Lisaboonusena on rabarber madala rasva- ja kalorisisaldusega, mistõttu on tegu väga tervisliku toiduga. Et rabarberil on palju erinevaid tervislikke omadusi,võiksid  mõned allpool väljatoodud tõigad innustada rabarberit vähemalt kevadel sööma.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?