KORRALIK KAOS LINNAHALLIS: üritusele tungisid viiruskontrolli läbimata inimesed. Terviseamet otsustab, kas alustatakse menetlust

Keit Paju, 30. august 2021

Reedel toimus Linnahalli juures Samsungi tasuta droonisõu ja kontsert, mida kogunes vaatama suur hulk rahvast. Peo ajal hakkas ühel hetkel aga Linnahalli katus pidutsejate jalge all lainetama, seejuures tekkis ka info, et kuskil tekkis katusesse auk, kuhu inimesed sisse kukkusid. Peole pääses vaid koroonapassiga või negatiivse testi esitamisega, kuid ühel hetkel hakkasid metallpiirete taga olnud inimesed nendest läbi pressima, seega pääsesid ürituse alale ka inimesed, kelle puhul polnud viirusohutus tagatud.

G4S-i kommunikatsioonispetsialist Ann Marii Närska selgitab, et vastavalt Tallinna linna väljastatud loale ja G4Si turvaplaanile oli Linnahalli katusele lubatud 2000 inimest. Kui inimeste piirarv hakkas täituma, otsustati väravad sulgeda. Piiratud ala ümber oli palju inimesi ning osad neist inimestest hakkasid väravaid omavoliliselt lahti kiskuma ja sisse minema.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?