VÕIMULETRÜGIJATE KURITEOD | VILJANDI- JA JÕGEVAMAA: kes luges võõraid kirju, kes põrutas politseinikule peaga näkku, kes sundis alaealist endaga seksima

Priit Pärnapuu, 5. oktoober 2021

Milliseid kriminaalkorras karistatavaid tegusid on sooritanud tänavu kohalikel omavalitsustel kandideerijad? Põhja-Sakala vallas saab hääletada Keskerakonna varasema pikaaegse peasekretäri Priit Toobali poolt, kes luges sotside kirju ja varjas tegelikke annetajaid. Mustvee vallas saab aga hääletada toonase vallavolikogu liikme poolt, kes sünnipäevapeolt koju minnes andis peksa maani täis kaasvolinikule. Jõgeva vallas saab aga hääletada kandidaadi poolt, kes küttepuude eest lekitas politsei kaalubussi reidide aegu ja kohti.

Karistused saavad kantud, aga kuriteod jäävad. Õhtuleht otsis välja, milliseid kriminaalkorras karistatavaid tegusid on sooritanud tänavu kohalike omavalitsuste valmistel kandideerijad. Sulitempe on nõnda metsikult palju, et ühte loosse need lihtsalt ära ei mahu! Seega tuleb läheneda väiksemate piirkondade kaupa. Nüüd on järg Viljandi- ja Jõgevamaa käes. Varem on ilmunud lood kriminaalidest, kes kandideerivad neis paikades: Ida-Virumaa, Harjumaa, Tartumaa, Lääne-Virumaa, Pärnumaa ja Lääne-Eesti.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?