PUTINI TEISIKUD: Venemaa valitseja kehadublantide olemasolu usuvad nüüd vandenõuteoreetikute kõrval ka tähtsamad ametnikud

Aare Kartau, 2. detsember 2022

Kehadublantide maailm on keeruline ning külvab palju segadust ja kuulujutte. Teisikute näol on tegemist vahendiga, mida kasutavad eelkõige paranoilised diktaatorid oma turvalisuse tagamiseks. Viimasel ajal on olnud palju teooriaid selle kohta, kas kehadublanti kasutab ka Venemaa riigipea Vladimir Putin. Kuigi varem vihjasid sellele eelkõige vandenõuteoreetikud, siis Ukraina invasiooni järel on rääkinud sellest ka kõrgemad riigiametnikud.

Kehadublantidena kasutatakse inimesi, kes on riigipeaga niivõrd sarnased, et võivad teda sisuliselt täielikult asendada. Potentsiaalselt võivad sellised teisikud osaleda „tegelike“ valitsejate asemel näiteks avalikel üritustel. Viimane saab istuda samal ajal turvatud punkris ega pea sealjuures kartma, et tema elu oleks ohus. Kahtlemata on Vladimir Putini võimalikud kehadublandid hoolikalt varjatud saladuseks, millest võivad olla teadlikud vaid Kremli tähtsamad julgeolekuametnikud. Kui neid muidugi üldse eksisteerib.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?