VIDEO | NARKODIIL LÕPPES VÄGIVALDSE ARVETEKLAARIMISEGA! Koolipoiss viidi karistuseks metsa ja aheldati puu külge: „Kumb jalg sulle olulisem on?!“

Helen Mihelson | Video: kohtutoimik, Tatjana Iljina, 2. detsember 2022

ARVETEKLAARIMINE NAGU FILMIS: 17aastane poiss võttis raha, kuid narkootikume vastu ei andnud. Pettunud klient otsustas talle koha kätte näidata.

(Kohtutoimik, Tatjana Iljina)

„Ma olengi niimoodi inimesi petnud. Luban hankida narkotsi, võtan raha ja jätan selle endale. Mingeid narkootikume ma ei hangi,“ avameelitses erakooli 10. klassi poiss. Reality check ei lasknud end siiski kaua oodata: tüssata saanud klient võttis sõbrad kaasa, lükkas poisi Tallinna südalinnas auto tagaistmele ja pani tal käed raudu. Ees ootas sõit metsa vahel asuvasse kõrvalisse kohta.

Paberi peal on 17aastane Mattias (kohtu palvel on alaealise noormehe nimi muudetud – H. M.) keskmisest paremal järjel pealinnapoiss. Pärit korralikust perest, kus nii ema kui ka isa töötavad avalikus sektoris. Noormees ise on õppinud eliitkoolis, hiljem ka nooblis erakoolis, kus aastane õppemaks küündib tuhandete eurodeni.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?