Liverpooli ja Celticu legendide madinas omaväravast pääsenud Klavan: õnneks kohtunik oli ülesannete kõrgusel ja see halb unenägu ei saanud teoks

Kaspar Koort, 30. märts 2023

Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Sami Hyypiä, Steve McManaman, Gary McAllister, Djibril Cissé, Martin Škrtel või Robbie Keane on nimed, kes jalgpallisõpradele tutvustamist ei vaja, isegi kui nad pole Liverpooli klubi (mida antud kodanikud oma karjääri jooksul esindasid) paadunud poolehoidjad. Läinud laupäeval jooksis koos nende meestega Anfieldi staadioni murule ka Eesti vutiäss Ragnar Klavan, et teiste Liverpooli legendidega madistada Glasgow Celticu legendide vastu.

Kolmapäeval Õhtulehega oma hiljutisest seiklusest vestelnud Klavan märkis, et Liverpool asus temaga kontakti otsima detsembri lõpus või jaanuari alguses. Kõigepealt võeti ühendust tema agendiga, et uurida, mis seisus 37aastase keskkaitsja karjäär üldsegi on. Kuna Klavani mängud Paide linnameeskonna eest olid mängitud ehk sel hetkel polnud ta enam aktiivne mängija, saadi teemaga edasi liikuda.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?