ÕL TV | Yasmyn: leidke endale ka peika, kes teeb selliseid kingitusi nagu minu Caspar

Anu Saagim, Video: Brandon Teder, 6. oktoober 2023

„Hommikusöök staariga“ restoranis Rucola - saatekülaline R&B artist Yasmyn, kes esitles hijuti oma kolmandat albumit „Round3“.

„Seks müüb, see on paratamatu,“ teab Eesti aasta naisartist 2022 Yasmyn, kodanikunimega Sinencia Jasmine Kass (23), kelle muusikavideod võivad panna punastama.

Hiljuti ilmus Yasmynil album „Round III“, millel olev singel „Broken“ on lauljatari lemmiklaul tema varalahkunud isa Joel De Luna repertuaarist. Yasmyni kihlatu ja produtsent Caspar Màgus lõi sellest tehisintellekti abiga uue versiooni ja kinkis elukaaslasele sünnipäevaks.

Vaata saadet!

Kallis Yasmyn, kuidas rikkaks saada? Mul on tunne, et sul on plaan olemas. Oled hakkama saanud müstilise asjaga – sul on tulnud välja singel kahasse sinu isa Joel De Lunaga, tehisintellektiga loodud.

Seal ei ole tehisintellektiga loodud isa häält. Caspar eraldas tehisintellekti abiga isa vokaali sellest laulust, mitte ei loonud uut. Nii sündiski „Brokeni“ uus versioon. Seda saabki teha ainult tehisintellekti abil. Ma ise ei saa ka täpselt aru, kuidas see käib. Oleks pidanud kutsuma Caspari hommikusöögile selgitama.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?