KISUB ISA VARJUST LAHTI! Superstaariks pürgiv Rute Trochynskyi: pidin Ukraina sõja alguses kiirelt iseseisvuma, sest teistel oli vanemaid rohkem vaja kui minul

Merilin Lutsar, 10. oktoober 2023

„Minu positiivsus on saanud sõja tõttu kindlasti kindlasti palju rusuda, aga olen mõistnud, et kõike ei saa enda sisse lasta. Sinusse endasse peab jääma mingi mullike, mis kaitseb kõige eest. Minu mured on võtnud elus teistsuguse kaalu ja tuleb aru saada, et meie ei ole kogu maailm,“ räägib „Eesti otsib superstaari“ stuudiovoorudesse pääsenud Trochynskyi (17).

„Elu ei tasu liiga tõsiselt võtta, sest meie ümber on paraku ka palju kurjust ja valu,“ usub energiast pakatav Rute, kes üritab igas asjas leida midagi positiivset. Viljandimaa metsade vahelt pärit neiu on üles kasvanud läbi ja lõhki musikaalses perekonnas, tema lapsepõlve jäävad alatiseks meenutama pere teatri- ja muusikaõhtud. „Meile meeldis väiksena õe ja vennaga hullult teha selliseid minietendusi, kus laulsime, mängisime harfi ja ukulelet – kõiki pille, mis meil vähegi oli. Isal oli metsik kogum rahvapille ja meile meeldis käia neid näppimas, teha etendusi ja laulukesi välja mõelda,“ meenutab Rute, kes kasvas üles väga armastavas ja toetavas mullis. 

Sõda muutis maailmavaadet

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?