Kohus keelas Brigitte Susanne Hundil raamatumüügi ja reklaamimise

Ohtuleht.ee, 18. oktoober 2023

Esmaspäeval otsustas Harju maakohus tagada Delfi Meedia ASi hagi, mille kohaselt on Brigitte Susanne Hundil keelatud oma raamatut „Ärahellitatud printsessi“ müüa ja reklaamida.

Delfi Meedia AS ehk hageja esitas 13. oktoobril Harju maakohtule avalduse hagi tagamiseks enne hagi esitamist. Hagi tagamise taotluses palus Delfi Meedia AS kohtult kohustada Brigitte Susanne Hunti (BSH) ja BSH OÜ-d lõpetama Delfi Meedia AS-ile kuuluvate fotode levitamise raamatus. Samuti esitati kohtule taotlus kohustada Brigitte Susanne Hunti mitte korraldama raamatu reklaamüritusi, kus on võimalik viidatud raamatut osta või sellega tutvuda, kui raamatust pole eemaldatud kõnealuseid fotosid.

Harju maakohus otsustas eile hagi tagamise avalduse rahuldada osaliselt. Brigitte Susanne Hundil ja BSH OÜ-l on kohustus lõpetada Delfi Meedia AS-ile kuuluvate fotode levitamine raamatus ning kohustus mitte korraldada raamatu reklaamüritusi, kus on võimalik viidatud raamatut osta või sellega tutvuda, kui raamatust pole eemaldatud kõnealuseid fotosid.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?