LÄHEDUS VÕI TEESKLUS? Monaco vürstinna Charlene kargas Albertile kaela

Ohtuleht.ee, 2. november 2023

Juba pikemat aega lahutuskõlakaid tõrjuvat Monaco vürstipaari võis hiljuti näha tavatult intiimses poosis, kuid suutis see tõestada, et Charlene'i ja Alberti abielus on kõik kõige paremas korras?

Suvel 11. pulma-aastapäeva tähistanud Monaco vürsti (65) ja vürstinna (45) ümber ringlevad juba pikemat aega kuuldused, et nende abielu on vaid fassaad ning Charlene näitab end abikaasa kõrval vaid töökohustuste raames. Alberti ja Charlene'i kaksikud prints Jacques ja printsess Gabriella saavad detsembris üheksa-aastaseks, ent kuulu järgi elab nende ema enamjaolt hoopis Šveitsis. Sügisel viibis Charlene taas kord oma kunagisel kodumaal Lõuna-Aafrika Vabariigis ning paljud panid imeks, et tema mees lõbutses samal ajal Münchenis Oktoberfestil. Albertit on nähtud ka pidutsemas oma vallaspoja Alexandre Grimaldi-Coste (19) ema Nicole Costega. Endise Air France'i stjuardessi sage figureerimine Monte Carlos ja vürsti seltskonnas on pannud mõnegi kulmu kerkima, sest Nicole on Charlene'i meedias korduvalt rünnanud.

Laupäeval võis Monaco vürstipaari näha Pariisis ragbi maailmameistrivõistluste finaali vaatamas. Mõlemad on tuntud spordilembuse poolest - Albert on esindanud Monacot olümpiavõistlustel bobikelgutajana, Charlene Lõuna-Aafrikat ujujana. Ragbi olevat mõlemale hingelähedane ala, kuid vürstinna elas finaalmängule iseäranis tuliselt kaasa, sest osapoolteks olid tema omaaegne kodumaa Lõuna-Aafrika Vabariik ja Uus-Meremaa.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?