TUNDELINE VIDEO JA FOTOD | Helen Adamson sai teada beebi soo: „Nagu oleks puuga pähe saanud, ma tõesti sain suure üllatuse osaliseks!“

Anna-Maria Veidemann-Makko, 8. november 2023

Möödunud nädalavahetusel korraldas laulja ja tulevane pereterapeudist mõjuisik Helen Adamson enda ja elukaaslase peredele ühise peo, mille käigus said kõik asjaosalised, kaasa arvatud tulevane ema ja isa teada, kas nende esiklaps on poeg või tütar. „Tahtsime oma peredega jagada olulist hetke ja see nädalavahetus pakkus mida ootasime – palju rõõmu, lähedust ja mälestusi, mis jäävad kogu eluks!”

Helen Adamson erineb väga paljudest avaliku elu tegelastest kahel põhjusel. Ta suutis oma beebiootust meedia eest hoida üle kuue kuu ning ka oma veebruaris sündiva beebi soo sai ta teada alles seitsmendal raseduskuul. Selle puhul korraldas ta uhke koosolemise oma lähiringile. Tal on valmis mõeldud ka tulevase ilmakodaniku nimi ning arvab teadvat põhimotot, mida järgida emaks olles: „Tahan olla oma lapsele ema, kes märkab lapse vajadusi, mitte ei suru lapsele peale oma vajadusi.”

Helen, palun meenuta seda erilist päeva ja millised mängulised elemendid te beebi soo teada saamiseks korraldasite?

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?