INTERVJUU | Raadiostaar Pille Minev: olin harjunud, et kodus majandab ema ja isa tšillib. Praegune abikaasa näitas, et saab ka muudmoodi

Geidi Raud, 11. november 2023

Raadiohääl Pille Minev jagab koos kaasaga elu kahe kodu vahel. Üks on Nõmmel, teine sootuks Läänemaal. Pille on öelnud terviseajakirjale Nõmme kodu kohta: „Praktilisele küljele mõeldes – mingil hetkel saame ju vanaks ja nii tore on teada, et lähedal on rongipeatus ja pood. See tundub turvaline.“ Kas paar ei plaanigi seega vanaduspõlve maakodus veeta? Või miks mitte hoopis Lõuna-Euroopas, kus täiskuuööl soojas merevees ujuda?

Pille võiks lubada endale argihommikutel magamist 5.25ni, kuid kuna sügistalvel ei tea kunagi, mis pilt aknast vastu vaatab, tiriseb tüütu äratuskell juba 5.23. Iga uneminut on arvel! Lume paksuse järgi sätib Pille kella tirisema juba kas 5.20 või isegi 5.15 ja uneminutid mattuvad lumme. Pärast ärkamist tahab ta alati 20 minutit vaikuses musta kohvi nautida ja molutada, järelejäänud viie minuti jooksul toimuvad kõik muud hommikused protseduurid. Ka lähedased teavad, et Pille peab saama juua esimese kohvi üksinda vaikuses. Alles pärast seda võib talle tere hommikust öelda.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?