Kristi Loigo häärber kohtutäituri küüsis: mu kinnistu on lootusetult odavaks hinnatud, eks pean hakkama rikkaid sõpru otsima

Anu Saagim, 21. november 2023

Viimased viis aastat on möödunud kunagise menusaate „Kodutunne“ produtsendile Kristi Loigole meeletu stressi ja depressiooni all. Kõrge reitinguga heategevussaade kadus üleöö ekraanilt, sest naisele esitati kahtlustus eriti suures ulatuses kelmuses. Põhjuseks, justkui poleks heategevuseks annetatud raha sihipäraselt kasutanud. Täna on endise produtsendi maja endiselt haamri all.

„Oluline on märkida, et kolme ja poole aastaga pole mulle süüdistust esitatud,“ imestas Kristi hiljuti Naistelehele antud intervjuus. „Oleksin õnnelik, kui nad seda teeksid. Siis saaksin ennast ka kaitsta,“ lisas ta. Täna on siiski firmale Õuetuba OÜ kuuluv kinnistu, kus Kristi koos perega elab, juba pikemat aega kohtutäituri poolt müügis. Perenaise sõnul on enampakkumisel oleva maja hind pidevas languses. „Eks hakkan rikkaid sõpru otsima või palun abi ehk „Kodutunde“ fännidelt,“ vastab naine reipalt, kui uurime tema edasise käekäigu kohta.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?