ÕL VIDEO | KUULUS TIKTOKIS | Jumestuskunstnik Anni Halliku elu otseülekandes: vahel loobitakse mind sentidega nagu kehva stripparit!

Geidi Raud, Video: Karin Jaanus, Hannes Dreimanis, 22. mai 2024

„Kaua ma ikka kodus oma kasside ja jänesega räägin või Korea draamat vaatan? Teen parem TikTokis Eesti inimestele klounaadi!“ teatab tiktokker ja jumestuskunstnik Anni Hallik (33), kellest kiirgab elurõõmu kõvasti rohkem kui tänavusel Eestimaa aprillikuul päikesest soojust.

Anni TikToki konto kasvas kevade hakul kahe kuuga 5000 jälgija pealt 9100-le. „Sünnipäevaks, 29. maiks, tahaks 10 000 jälgijat täis saada,“ unistab sisulooja. Jutukas, hoogne ja elurõõmus jumestaja peab enda virtuaalse edu saladuseks just pikki otseülekandeid, kus ta eetri ilma vaevata täis räägib. „Mu content (inglise k. – sisu) on natuke teistsugune – olen naermisest endale juba põselohud saanud! Tulingi mingist mustast august oma naeratusega välja, TikToki otseülekannetes on lihtsalt nii palju positiivsust. Kaua ma ikka kodus oma kasside ja jänesega räägin või Korea draamat vaatan? Teen parem TikTokis Eesti inimestele klounaadi!“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?