TEKSADES LAVALE EI LÄHE! Eesti staarid võtavad lavamoodi tõsiselt. Merlyn Uusküla: Eestis on vähe stiliste, kes oskavad mind päriselt riietada!

Timofei Sarap, 19. juuni 2024

Hiljuti ühel suurel festivalil esinenud Merlyn Uusküla üllatas publikut üsna efektse ja ekstravagantse komplektiga, mis tekitas sotsiaalmeedias elava arutelu. „Kes talle riideid valib???“ küsivad TikToki kasutajad. Uusküla pole aga ainuke staar, kes püüab oma julgete moevalikutega uusi tahke avada. Ka Anne Veski, Laura Põldvere ja Inger üllatavad publikut kastist välja mõtlemisega. Kui kaugele on aga Eesti staarid nõus minema, et publiku huvi ei langeks?

Merlyn Uusküla tunnistab, et austusest publiku vastu peab artist alati läbi mõtlema, milline ta laval välja näeb. „Päris suvaliselt ei saa ikka peale lennata,“ kommenteerib ta. „Lavakostüümide ja igapäevariiete vahel on väga selge piir. Lavastiil peab eristuma ka sellest, mis on publikul saalis seljas. See teebki artistist artisti. Stilistika peab toetama esineja muusikažanrit. Minu puhul on glitter alati oma kohal,“ selgitab lauljanna oma filosoofiat.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?