SAATUSLIK VIHJE! „Maskis laulja“ finaalsaate ukse taha jäänud Nele-Liis Vaiksoo: teadsin, et viide Rapuntslile viib kiiresti minuni

Anete Tolli, 7. mai 2024

„See sõit on nüüd tehtud. Mulle endale oli see väga vägev kogemus. Kui mitu kuud tagasi sellele projektile „jah“ sõna ütlesin, siis ma poleks osanud aimatagi, et see on nii äge iseenda jaoks,“ jagab emotsioone Nele-Liis Vaiksoo (40), kes peitis ennast Kiisu maski taha ning langes välja viimasest „Maskis laulja“ saatest.

Nele-Liis Vaiksoo, kes kehastas „Maskis laulja“ saates sinises glitterkleidis Kiisut rääkis, et kostüümi valik toimus koostöös moelooja Liisi Eesmaaga. „Me arutasime Liisiga läbi, kas olen mingi ese või elusolend. Meil oli erinevad variandid. Kiisu hakkas kõige rohkem mind ennast kõnetama. Mu tütrele kassid väga meeldivad ja olen osalenud muusikalis „Cats.“ Nii hakkas see hargnema. Kui ma oleks finaali pääsenud, oleksin ma ilmselt laulnud mõne muusikali loo, et paljastada ennast täielikult,“ pajatab Nele-Liis, kes jäi napilt finaali ukse taha. Kiisu sinine kleit andis aimu sellest, et naine on kalade tähkujus sündinud.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?