KORRALIK TSIRKUS! Blogijad Katrin Lustiga sõnasõjas. Mallukas ja Pärtelpoeg: rasedal vanainimesel ikka hormoonid möllavad! Lust: see tuletab mulle meelde koolikiusamist

Merilin Lutsar, Anna-Maria Veidemann-Makko, 4. juuli 2024

Võimsalt välja reklaamitud blogija Malluka ja raadiohääle Kristina Pärtelpoja „Salajuttude“ suvelaager on saanud osalejatelt negatiivset tagasisidet ning Elu24 avaldas sel teemal ka mitu artiklit. Naised polnud aga artiklitega rahul, mistõttu tekkis neil tüli Elu24 peatoimetaja Katrin Lustiga, kes pidas naiste käitumist kiusuks. „Mul on väga kurb meel, Katrin, et sind on kiusatud, mind on ka, keda poleks, saa üle! Need artiklid, mis sa täna välja lasid, olid nii lambised. Saan aru, et hapukurgihooaeg, aga vanainimesed peaksid oma südant ja meelt hoidma,“ põrutas purjakil Mallukas oma Instagrami story's.

Mallukas ja Kristina Pärtelpoeg reklaamisid juunikuus välja, et nende suurtele podcast'i fännidele on tulemas Hindreku talus suvelaager. Ürituse kirjelduses seisis, et kõigepealt nauditakse head ilma, mõnusat talu ja kaunist loodust ning õhtupoole head sööki ja jooki. Pärast vestlusõhtut lubati aga koos pidutseda, jutustada ja möllata, kuni silm lahti püsib. „Ei ole vaja karta, et ka Mallu ja Kristina plagama panevad, sest ka meie kavatseme meie väikest laagrikest nautida ja pidu panna,“ seisis ürituse kirjelduses.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?