GRILLIHOOAEG KESTAB: kolm põnevat lisandit
„Mis oleks üks grillitud roog ilma maitsvate lisanditeta?“ küsib toidustilist ja kokaraamatute autor Lena Söderström oma äsja ka eesti keeles ilmunud retseptikogumikus. Ja soovitab panna lauale mitu lisandit korraga, et igaüks leiaks oma lemmiku.
Mõned armastavad kana ja eelistavad grillile tõsta mahlased kanafileed, teised peavad lugu vürtsikatest vorstidest, kolmandad on vaimustuses kalast. Mõni grillib ainult taimset. Olenemata sellest, mis grillil küpseb, igatseme alati maitsvate ja põnevate lisandite järele, usub Lena.
Neile, kes sooviks vahelduseks oma vanadele lemmikute grilliõhtul midagi uut pakkuda, pakume järgnevalt kolm Lena lihtsat retsepti. Esimesed eestimaised värsked kartulid, porgandid, suvikõrvitsad ja teisedki köögiviljad viivad või keele alla. Tegelikult saab juba neist toitudest kõhu täis, nii et grillimeister võib endale vaba õhtu võtta.