SÕDA KOGUB PÖÖRDEID! Mallukas nõuab Lustilt 350 000 eurot! Blogija: kuna ta mulle juba ise nõude saatis, oleks patt talle mitte vastu saata

Kathleen Loss, 24. juuli 2024

Juuli alguses potsatas Mallu Mariann Treimanni postkasti nõudekiri, milles Katrin Lust nõuab oma advokaadi vahendusel temalt moraalse kahju tekitamise eest 5000 eurot. Seejärel esitas blogija Mallukas Katrin Lustile nõude autoriõiguste rikkumise ja moraalse kahju eest, kuid summa, mida tema Lustilt saada soovib, on märksa kopsakam.

Mallukas sai juuli hakul Aivar Pilve advokaadibüroost kirja, milles palutakse viivitamatult eemaldada blogipostitus, milles ta solvab Katrin Lusti. Lisaks nõuti avalikku vabandust Katrin Lusti ees ning moraalse kahju hüvitamist 5000 euro ulatuses. Mallukas nõudekirjas olevaid punkte täitma ei tõtanud. „Ma ei kavatse teha neist ühtegi asja. Lähme siis kohtusse, kui isu nii suur on. Ja see teine punkt meenutab mulle natuke seda Põhja-Korea liidri keissi – midagi neist rääkida ja arvata ei või. Ja vabandustest nii palju, et neid tavaliselt ähvarduste peale ei anta. Ma vähemalt. Ja mul on raske uskuda, et need viis punkti Lusti hingele 5000 euro väärtuses kahju tekitasid,“ kirjutas Mallukas toona enda blogis.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?