LAUDAS SAAB EHTSAT NAPOLI PITSAT! „Sõbrannad naersid, et kes siia pärapõrgusse tuleb. Ma ise nii uskusin!“
„Elame nagu kass ja koer,“ arvab Ove. Külli vaidleb vastu: „Ei!“ Pärnu jõe kaldal Vihtra külas saab Napoli pitsat. Perenaine lihtsalt armastab süüa teha, nii et terve laut võib saada külalisi täis. Permees Ove aitab ehitada ja toetab naise kokkamissoovi.
„Kolmandat suve töötame nädalavahetustel, aga kokku teeme pitsakohta Kuur neljandat aastat,“ tutvustab perenaine Külli Pärtelson. Koos abikaasa Ove Pärtelsoniga peab ta Pärnumaal vanasse lauta rajatud toidukohta.
Neilt on päritud, miks nädala sees saab sööma tulla vaid ettetellimisel . Seepeale kostab perenaine, et tema tahtis oma asja ajada väga väikselt. Talle lihtsalt meeldib süüa teha. Kuigi ruumi jagub mitmekümnele, oli alguses plaan, et pakutakse pitsat mõne laua taga. „Kui mees küsis, miks nii palju laudu on vaja teha, arvasin, et ruum on ju vaja täita,“ meenutab Külli. Aga asjad on kulgenud nii, et vahel jääb ruumi isegi puudu. Perenaise sõnul on kunded leidnud tee nende poole ilma reklaamita.