GALERII | Avapoolajal kahe väravaga taha jäänud Flora tuli mängu tagasi, kuid eurohooaega päästa ei suutnud. Vikinguri peatreener: meil oli õnne

Mihkel Talivee, A. Le Coq Arena, fotod: Erki Pärnaku, 16. august 2024

FC Flora eurohooaeg lõppes UEFA konverentsiliiga kolmanda eelringiga, kui A. Le Coq Arenal peetud korduskohtumises saadi valus 1 : 2 kaotus Reykjaviki Vikingurilt.

Kuna nädal aega varem peetud avamatš oli Islandil lõppenud 1 : 1 viigiga, alustati mängimist sisuliselt nullist. Külalised haarasid aga kuuendal minutil eduseisu, kui nurgalöögi järel pikendati pall tagumise posti juurde, kust koksas vabaks unustatud Aron Elis Thrandarson selle peaga umbes kolmelt meetrilt puurilukk Evert Grünvaldi selja taha.

20 minutit hiljem oli mänguvahend Vikinguri väravas. Selle lõi võrku Sergei Zenjov, kes jõudis tabamust staadionile kogunenud 3028 pealtvaataja ees päris pikalt ka tähistada. Islandi parima vutiklubi mehed jõudsid nahkkera juba keskringi toimetada, et sealt see uuesti mängu panna – kuid siis otsustati pärast videokohtuniku ehk VARiga olukorra kontrollimist, et Eesti koondislane oli siiski väga napis suluseisus.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?