VÄGA SALAJANE! Eesti esindaja Miss Universumil valiti kinniste uste taga. Kahtlase võistluse tagamaid paljastav Karolin Kippasto saab ähvardusi

Anna-Maria Veidemann-Makko, 9. oktoober 2024

Õhtuleht kirjutas suvel, et Miss Universe Estonia litsentsi uus omanik on Krimmis sündinud Venemaa kodanik Julia Pavlikova. Eesti esindaja maailma suurimale iludusvõistlusele on nüüdseks valitud, kuid nii suure saladuskatte all, et miss ei tohi meediaga suhelda. Karolin Kippasto, kes on oma sotsiaalmeedia kontol hämara iludusvõistluse asjaolusid valgustanud, saab aga juba ähvardusi.

Miss Universe Estonia 2024 krooniti 1. oktoobril MJClubis. Külalised pidid ennast eelnevalt registreerima. Eesti pressi kohal ei olnud, teade sündmusest pandi üles selle toimumispäeval. Instagrami story'de põhjal oli kohal vaid käputäis misside toetajaid. Žürii, eesotsas korraldaja Julia Pavlikovaga (Instagramis kasutab nime Yuliia Pavlikova – toim.), jälgis finaali Skype'i vahendusel. Ka misside casting'ule septembri keskel ei lubatud meediat sisse ning Õhtulehe fotograaf saadeti ukse pealt tagasi väitega, et vajalik oli eelregistreerimine.

Miss Universe Estonia 2024 võitjaks kuulutati 22aastane Valeria Vassiljeva (Instagramis kasutab nime Valeria Vasilieva – toim.), kes on olnud ka Miss Teen Estonia 2019, Miss Tallinn Summer 2020 ning nimetab end näitlejaks ja disaineriks.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?