ÕL TV | „PALJU ÕNNE!“ | Tippjumestajast juubilar Meelis Krik: ärge tehke endale telliskivikulme!

Anna-Maria Veidemann-Makko, Video: Brandon Teder, Video ja montaaž: Tatjana Iljina, 17. oktoober 2024

Üle veerandsajandi ilumaailmas tegutsenud Meelis Krik tähistas hiljuti juubelit – ta sai 50! Muidu suurejoonelisi pidusid korraldav tippjumestaja tegi seekord erandi ja kinkis hoopis endale puhkusereisi Türki.

Meelis Krik on rõõmsameelne, otsekohene ja ülimalt arenenud ilumeelega tippjumestaja. Ta mitte üksnes ei tee ise jumestusi, vaid ka koolitab inimesi iseend õigesti meikima. Ka „Palju õnne“ rubriigis valmis reporter Anna-Maria Makkole värske päevameik. „Üldiselt ma lähtun sellest, et less is more ning see kuldreegel vastab eriti tõele, kui vanust juba rohkem kui kakskümmend. Väga intensiivse meigiga võib ennast vanemaks küll teha. Ja mida kindlasti võiks vältida, on laiad ja paksud kulmud, mis nagu telliskivi keset nägu. Huhh, kui kole see on,“ võdistab Krik õlgu ning paneb reporterile sära palgeile. „Pigem panna sellist kuma, kui intensiivset põsepuna. Ka see võib aastaid lisada,“ kommenteerib ta.

Ennast Krik ei meigi ning kui on vaja kusagil telesaadetes esineda ja teda puuderdatakse, võtab ta selle salamisi ikka maha. „Ma ei ole tõesti pidanud seda vajalikuks ja arvan, et näen oma ea kohta täitsa kobe välja. Oluline, et näonahk on hästi hooldatud, siis püsid ka kauem nooruslikum,“ teatab ta.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?