Ahjud: kodupagarile sobib elektriahi, pitsasõbrale pitsaahi ja algajale retseptiahi

Andra Nõlvak, 30. jaanuar 2016

Mis võiks praegusel rõskel ajal luua õdusamat tunnet, kui köögis leviv värske kukli- ja koogilõhn. Isuäratavad küpsetised eeldavad ka head ahju. Või nagu tõdeb Eliseri tegevjuht Toomas Türkson: pole midagi raskemat, kui küpsetada 220kraadist kuumust vajavat lehttainakooki, kui ahju võimekus piirdub 190 kraadiga.

Toidublogija Ragne Värk armastab puupliidil kokata ning selle ahjugi ei käi vaid liha ja ahjukartulid. "Kui pliit köeb ja koogitegu plaanis, siis pistan ka koogi loomulikult sinna," sõnab Värk. Tema arvates valmib just selles ahjus maailma parim biskviit või kodune õunakook.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?