Doktoritöö: söö mureta linnuliha – bakterid hävivad kuumtöötlemisel

Maarius Suviste, 14. märts 2016

Soovitus: kasutage koduköögis kaht lõikelauda – üks liha ja teine köögiviljade jaoks.

Viimastel päevadel palju kõneainet tekitanud doktoritöö tõi välja, et aastaid tagasi tehtud uuringute järgi leiti Eesti müügilettidelt bakteritega saastunud toorest linnuliha. Doktoritöö autori kinnitusel ei pea tarbijad linnuliha söömist vältima, sest need bakterid hävivad kergesti kuumtöötlemisel.

Soovitus: kasutage koduköögis kaht lõikelauda – üks liha ja teine köögiviljade jaoks.

Viimastel päevadel palju kõneainet tekitanud doktoritöö tõi välja, et aastaid tagasi tehtud uuringute järgi leiti Eesti müügilettidelt bakteritega saastunud toorest linnuliha. Doktoritöö autori kinnitusel ei pea tarbijad linnuliha söömist vältima, sest need bakterid hävivad kergesti kuumtöötlemisel.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?