Toidu ülejäägid: küpsetatud kanast tee suppi või kastet, keedetud pastast saad pannkooki

Piret Parik, 26. november 2016

Ükskõik kui hästi kokates ka ei planeeriks, kipub ikka toitu üle jääma. Selle asemel, et need jäägid prügikasti visata, saab neist edukalt erinevaid roogi valmistada. Hiljuti raamatu "Targa kokkaja retseptiraamat. Ülimaitsvalt ülejääkidest" välja andnud Mari-Liis Ilover õpetab toidujääke kasutama.

Mari-Liisi peres jääb kõige rohkem üle keedetud kartuleid, riisi, pastat, hommikuputru, küpsetatud kana ja lihaprae tükke. Kuna eelmise päeva toidu soojendamine ei ole talle kunagi ahvatlev tundunud, püüab ta neist jääkidest pigem mõne lihtsa roa valmistada.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?