Tulekul kolmas Lahemaa Maitsete Nädal

Kersti Eero, 30. september 2017

Kolmandal Lahemaa maitsete nädalal ehk 7.–15. oktoobrini pakuvad Palmse mõisaköök, Sagadi restoran, Vihula restoran ja Altja kõrts 18 euro eest selleks loodud kolmekäigulist erimenüüd.  

Palmse mõisa road pärinevad nii traditsioonilisest mõisaköögist (Alte Küche) kui ka talupoja laualt. Sagadi mõisa restoran rõhub marjadele, seentele ja ulukilihale ning Vihula mõis moodsale põhjamaade köögile, aga eestimaises võtmes. Merelisi maitseid kalurikülast lisab Altja kõrts. Nagu nädala nimigi ütleb, kasutavad peakokad kõiki roogi valmistades eelkõige Lahemaalt pärit toorainet. 

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?