SOOME PEREEMA KADUS MÜSTILISELT. Nüüd süüdistatakse tema psühhiaatrist meest julmas mõrvas

Toimetas Sirje Maasikamäe, 29. detsember 2023

Kui Helsingis kadus möödunud aasta jõulukuul pereema, üritas vend leida teda haiglatest ja püüdis õe murelikke lapsi maha rahustada. Psühhiaatrist abikaasa aga vaikis. Nüüd süüdistatakse meest, et ta tappis oma 47aastase naise julmalt küünlajalaga.

Ilta-Sanomat kirjutab, et kohtutoimikust selgub uusi detaile mullu detsembris Helsingis Ullanlinnas toimunud mõrva kohta. 49aastast psühhiaatrit süüdistatakse oma 47aastase naise julmas mõrvas. Prokuröri sõnul lõi psühhiaater abikaasat magamistoas küünlajalaga.

Kui pereema jäi mullu detsembris müstiliselt kadunuks, oli tema vennal võtmeroll juhtunu selgitamisel. Mõrvatud naise vanem vend kirjeldab, et noorema õe surm on põhjustanud kirjeldamatuid kannatusi. Nende vanusevahe oli kolm aastat ja nad olid kogu elu lähedased.
Mõlemad elasid Helsingi kesklinnas, hoidsid tihedat sidet ning toetasid teineteist. Kuna nende töökohad olid lähestikku, kohtusid nad sageli ka lõunaajal.

Pühade ajal saadi peredega kokku. Õde-venda ühendas ka pereettevõte. Aasta tagasi muutus kõik pöördumatult.

Selgub, et õde oli nimetanud venna varem oma hädaabikontaktiks. Vend käis pärast õe kadumist teda mööda haiglaid otsimas ja teatas lõpuks politseile, et kõik pole korras. Ta arutas sündmuste käiku koos õe psühhiaatrist abikaasaga ja hakkas teda peagi mõrvas kahtlustama. Samal ajal püüdis ta rahustada oma õe lapsi, kes olid mures ema saatuse pärast.

Šokeeriv õnnetus

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?