MEGAPROJEKTI GALERII | Maiken avaldab, kuidas juubilar Anu Välba teda üllatuse eest tänas: ta tuli kingiga mu ukse taha, me väga ei suutnudki rääkida...

Anna-Maria Veidemann-Makko, Fotod: Kairit Leibold / ERR, 16. mai 2024

„Hommik Anuga“ saate režissööril René Vilbrel ja produtsendil Andres Arrol tuli märtsis mõte teha 14. mail 50. sünnipäeva tähistavale Anu Välbale suurejooneline üllatus – saate „Hommik Anuga“ lõpus laulaks teleajakirjanikule tõeline staaride plejaad. Idee realiseerimiseks pöördus Vilbre Maikeni poole, kes ajas kokku üle viiekümne tuntud meelelahutaja. Juubilar Anu Välba oli üllatusest rabatud.

Maiken saigi hakkama omamoodi rekordiga. Ta suutis Anule laulma meelitada lausa 53 kodumaist meelelahutajat. Koit Toomest, Getter Jaanist ja Evelin Võigemastist kuni Birgit Sarrapi, Peeter Oja ja Gerli Parmaseni. Nii palju tuntud lauljaid ja laulvaid näitlejaid ei ole varem ühe projekti nimel ühiselt tegutsenud. „Nüüd oli selleks projektiks ja ühiseks eesmärgiks Anu Välba, kes ise on väga tagasihoidlik. Ma loodan aga, et see video ja selles osalejad saatsid talle sõnumi, kui väga ta kõigile korda läheb,“ jutustab Maiken. „Tulemuseks tuli vist kõige rohkem tuntud inimesi ühe ruutmeetri peal, mida on saavutatud Eestis,“ on ka René Vilbre tulemusest jahmunud.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?