ÕL TV „HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | „Vallalise kaunitari“ potentsiaalne kandidaat Elina Born: ma ei taha olla skandaalne, tahan olla hall hiireke

Anu Saagim, Video: Karin Jaanus, Hannes Dreimanis, 28. juuni 2024

„Hommikusöök staariga“ hotellis CRU. Saatekülaline laulja Elina Born, saatejuht Anu Saagim.

(Karin Jaanus, Hannes Dreimanis)

„Tunnen, et kui olen laval, olen see versioon, kes tahaksin ka päriselus olla: enesekindel, ei huvita, mida keegi arvab, hästi eneseteadlik. Kuid päriselus nii ei ole. See on aastatega hullemaks näinud,“ nendib Elina Born, kel täitub 29. juunil 30 eluaastat. Enda sõnul kehastab ta laval justkui teist tegelast. Kuid ühel päeval loodab laulja tunda end sama enesekindlalt ka siis, kui parasjagu laval ei ole.

Hiljuti vesteldes läksime sinuga natuke esoteerilistele radadele – kas ma peaksin sind kutsuma hoopis saatesse „Puuduta mind“?
Ma ise pressisin natukene sinna saatesse pärast paari pokaali. Mingeid võimeid ma endal täheldanud ei ole, aga olen sellele hästi avatud. Meil on siin elu, aga on ka mujal. Olen midagi tunnetanud, aga selle ära blokeerinud. Ma ei taha näha mingisuguseid asju, aga olen tunnetanud kohalolu, kuid siis mõtlen, et ma ei taha, ma ei ole valmis. Ühes korteris, kus elasin, olen midagi tundnud küll ja tunnetan ka, kes see võib olla.

Tunnetan, et ta on lähedane inimene, ja ta ei tekita minus ärevust, tunnen ennast turvaliselt ja hästi. Ma usun hingede maailma ja uuestisündi, olen selle kohta päris palju uurinud. Noorena lugesin raamatut, kus hüpnotisöör rääkis, kuidas oli ise väga skeptiline, aga ühel sessioonil läks inimene kogemata nii sügavasse hüpnoosi, et hakkas oma eelmisest elust rääkima. Alles hiljem tuli välja, et neid asju selles elus tal toimunud ei ole. Tal valutas praeguses elus jalg, aga eelmises elus oli see vankrirataste alla jäänud.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?