RÕÕM JA MURE KÄSIKÄES: sellel sajandil sündinud Eesti teiste nelikute ruumikitsikus sai leevendust, kuid abikäsi ja aega remondiks laste kõrvalt lihtsalt pole

Silja Paavle, 5. juuli 2024

„Klooster on nõus selle korteri teile kinkima,“ sai nelikute ema Irina Pedak-Guralnik ühel laupäeval ootamatu telefonikõne Jana Toomi büroost. See oli nii uskumatu, et tundus petukõnena. Õnneks oli helistajal tõsi taga. Üks mure sai lahenduse, aga probleeme jagub perel ikka iga päev küllaga.

Irina (40) ja Grigori (45) kolmetoalise korteri elutoas Lasnamäe paneelmaja seitsmendal korrusel keeb elu nagu sipelgapesas. Kui varem jagus kõigile ruumi lahedalt, siis möödunud aasta 1. juunist kasvab peres viis last ning nüüd peab hoolikalt jalge ette vaatama, et põrandal paari ruutmeetri suurusel vabal ruumil askeldavatele aastavanustele nelikutele peale ei astu. Aususe huvides saagu mainitud, et peres on tegelikult kuus last, ent vanim tütar on juba oma elu peal.

Irina Pedak-Guralnik ja Grigori Guralnik oma nelikute Marki, Mira-Maria, Mariuse ja Matiasega tänavu mais Naistelehe emadepäevaks ilmunud ajakirja kaaneloo pildistamisel mängutoas – kodus napib lihtsalt ruumi!

(Erki Pärnaku)
Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?