SEKSIKATE PARADIIS! Pariisis üritatakse skoorida lisaks kuldmedalile ka voodipartnerit ehk Mis toimub kohtinguäpis, kui see avada olümpiakülas?

Merilin Lutsar, 31. juuli 2024

Neil nädalatel jahivad tuhanded sportlased üle maailma Pariisis toimuvatel olümpiamängudel medaleid. Lisaks ihaldusväärsetele poodiumikohtade janunetakse ka millegi muu järele. Kui positsioneerida kohtingurakendus olümpiakülla, hüppavad kohe ekraanile seksikad lihaselised atleedid, kes ihkavad higi välja saada ka linade vahel.

Populaarne 75 miljoni kasutajaga kohtingurakendus Tinder võimaldab inimestel soovi korral muuta enda asukohta ilma seal reaalselt viibimata. Märkasin paari päeva eest TikToki videos rääkimas neiut, kes soovitas märkida äpis enda uueks asukohaks 93200 Saint-Denis, kus paikneb sportlaste peatumispaik ehk olümpiaküla. Neiu jagas videos pilte endale kaaslast otsivatest olümpialastest ja nad olid päris nägusad! „Te veel tänate mind hiljem selle soovituse eest!“ ütles näitsik videos lõpetuseks.

Video kommentaariumis visati veel nalja, et olümpiakülas toimuv on justkui päriselu „Love Island“, kuhu on kokku tulnud kõige kuumemad ja sportlikumad inimesed üle maailma. Seetõttu pole ka ime, et atleetidele varuti kohapeale 300 000 kondoomi. Üks kasutaja märkis, et võistluste ajal sportlase eraelus toimuvast võiks isegi tõsieluseriaali teha — see oleks tõenäoliselt põnevam kui Netflixi omad ja kindlasti näeks draamat rohkem kui „Sõprades“!

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?