PILETIPETTUSI SUVESSE JAGUB! Rahast on ilma jäänud nii Coldplay kui ka Stingi fännid

Grete Kaio, Geidi Raat, 31. juuli 2024

Sotsiaalmeedia kihab pahastest fännidest, kes on langenud Coldplay Soome kontserdi piletimüügipettuse ohvriks. „Vana on teiste arvelt korraliku summa kokku ajanud, ma vaatan,“ tõdetakse kommentaarides petturit sugedes. Politsei pressiesindaja ütleb, et tänavu suvel on nende pole pöördunud 22 piletipettuste ohvriks langenud inimest.

Sotsiaalmeedias pahandab ja teavitab teisi fänne kontserdil värava taha jäänud pettuse ohver Karl (nimi muudetud privaatsuse huvides – toim.), et edasimüüjalt ostetud pilet sellel nädalavahetusel Soomes toimunud Coldplay kontserdile ostutus võltsinguks.

„Kui olime kontserdile jõudnud, siis proovisime piletit näidata, kuid masin ütles, et neid pole olemas. Meile kutsuti abi, kuid sellest ei saanud asja ja meid saadeti piletite abi punkti. Sealt leidsime veel kuus eestlast, kellel oli sama probleem,“ jagab ta. Nüüdseks on Karli sotsiaalmeedia postituse kommentaariumis veel mitmeid eestlasi, keda on tabanud sama saatus. Ühiselt on tehtud ka grupivestlus ning avaldus politseisse. Allika sõnul väitis müüja, et vahendas ostjatele enda sõbrale kuulunud pileteid. Piletiteni jõudis Karl sotsiaalmeediaplatvormi Snapchat kaudu, kus inimesed müüja postitust jagasid. Paljud leidsid pakkumisi ka Facebookist.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?