KLÕPS | KUULUJUTUD OLID ASJATA? Elisa Kolk tähistas aastapäeva Indrek Rahumaaga suvepeol

Anna-Maria Veidemann-Makko, Toimetas Merilin Lutsar, 23. august 2024

Seltskonna suletud ringis liigub jutte laulja Elisa Kolgi ja ärimees Indrek Rahumaa lahkuminekust – kui Kolk kinnitas, et nad on tänaseni õnnelikus suhtes, siis Rahumaa jättis küsimusele vastamata. Peale kuujuttude avalikuks tulemist postitas Elisa oma Facebooki pildi, kus poseeris koos Rahumaaga.

Kroonika allika sõnul on paari omavahelised suhted hapud – väidetavalt üüris Rahumaa Kolgile isegi maja, et tal oleks, kuhu eraldi elama minna. Teine allikas väitis, et Rahumaa käib juba kohtingutel ja veedab aina enam aega Kolgist eemal. Elisa kinnitas ajakirjale, et neil on kõik korras, Rahumaa ütles aga: „Ma olen autoroolis, ma ei saa hetkel rääkida,“ ja lubas täpsemalt vastata sõnumi teel.

Lauljanna Elisa Kolk ütleb, et Kroonika artikkel oli valus kuna sisaldab üsna palju valet. Seda enam, et artikkel ilmus nende suhte 6. aastapäeval. „Kinnitan veel kord, nagu tegin seda ka Kroonikale, meil on suhtes kõik korras ja meil on täna 6. aastapäev, mida ka tähistame. Terves suhtes ei pea kogu aeg ninapidi koos olema,“ sõnab Kolk.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?