PILTUUDIS! Kai Olivia Arrak uue kaaslase käevangus – kas kunstnik Jüri Arraku lesk on taas armunud?

Anna-Maria Veidemann-Makko, 23. august 2024

Jüri ja Kai Arraku fondi looja Kai Olivia Arrak nautis roosiaia pidu uue kaaslasega. Kai sõnul on tal tänavune aasta olnud mitmeski mõttes pöördeline.

Harmooniliselt roosasse riietatud paar poseeris heal meelel fotograafidele ning paistis, et koos olemine teeb nad rõõmsaks. Kai Olivia Arraku (56) kõrval seisis kunagine Eesti Raadio ajakirjanik ja Rahvarinde pressijuht Tõnis Avikson (70).

Küsimuse peale, kas ollakse ametlikult koos, palus Kai veidi aega selle sõna KOOS defineerimiseks ning vastas järgmisel päeval nõnda: „Kuigi ma tunnen end maailmas vist kõige paremini üksi olles, siis tuleb tunnistada, et Tõnisega aegajatine koosolemine ei ole eriti koormav, kui ta just parasjagu liiga palju ei räägi. Ta on äärmiselt rõõmsameelne ning julgustav inimene ning teeb ka paadunuma pessimisti tuju heaks. Mõnes mõttes oleme jah, vanad tuttavad, sest ausalt öeldes mäletan tema nime juba Eesti Raadio väliskommentaatorina ning hiljem ETV telesaadetest „Mõtleme veel“.“ Nii et uueks kuumaks paariks ei soovi Kai ennast ja Tõnist nimetada. „Tegelikult oleme me vanad ja leiged,” ütleb Kai.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?