SUUR TEST | Millised on parimad uued verivorstid?

Kersti Eero, 23. november 2024

Hoolimata sellest, kas trenditeadliku eestlase toidulaual valitseb Itaalia või Aasia köök või mugib ta hoopis tex-mex-täidisega takosid, seisab enamikul neistki jõululaual verivorst. Et igaüks jõuaks oma lemmikud aegsasti välja valida, proovisime Õhtulehe järjekordsel pimetestil selle aasta uudistooteid. Lisaks maitsesid vorste kaks Itaalia kokka.

Pimetestil maitsesid vorste Tallinna teeninduskooli kokaõpilased ja õpetajad ning sõna sai sekka öelda ka artikli autor. Vorste hindas 12 inimest kümnepallisüsteemis ja samapalju punkte võis panna ka mitmele tootele.

Küpsetasime kõiki vorste pakendil märgitud aja, ainult Rakvere miniverivorstid suitsulihaga võtsime välja varem, sest kuigi pakendil soovitati krõbedama tulemuse saavutamiseks neid küpsetada ca 20 minutit, lõi kaks neist juba kümne minuti pärast lõhki.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?