Eurovisioni korraldajad pidasid Evestust satanistiks: tekkis kahtlus, et tahan läbi telekanali vanapaganat välja kutsuda

Terttu Jazepov, 30. mai 2018

"Kõik oli juba kinnitatud, kui Mart Normet mulle kirjutas, et mind kahtlustatakse satanismis. See aga ei ole osa mitmekesisusest, mida Eurovision propageerib," räägib Evestus, kuidas oleks peaaegu pidanud Eurovisionil punktide edastamisest loobuma.

Korraldajad tegid Evestusele taustauuringu, mille käigus tuli välja Rada7 intervjuu, kus mees ütles, et lapsena oli tema lemmikraamat "Satanistlik piibel". Samuti häirisid korraldajaid mõned mehe Instagrami fotod. "Arvan, et lihtsalt guugeldati viimased asjad välja, mille jooksul avastati, et räägin "Satanistlikust piiblist" ja jagan Instagramis satanistliku temaatikaga pilte," räägib Evestus, kust kahtlus alguse võis saada. "Kuigi igasugune satanistlik teema on praegu ülitrendikas ja iga suvaline beibe jagab Instagramis pentagramme ja kannab ainult musta, tekkis siiski kahtlus, et äkki ma tahan läbi telekanali vanapaganat välja kutsuda või noori inimesi kanu ohverdama saata."

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?