GALERII JA VIDEO | Armastuskirjade kirjutamise töötuba Saaremaal: „Kas armastuskirjaga väljendada enda tundeid või mõjutada lugeja omi?“

Henry Linnard, 3. november 2018

„Ma armastan...“ Ei-ei-ei. Nii ei lähe mitte. „Oled mulle kallis...“ Nii ka ei saa! „Oled kui kevadpäikese käes avanenud õiepung, mille ma nopiks ja hellalt hoides nina juurde tõstaks.“ See on juba jabur! Aga kuidas sa kirjutad üht löövat ja loodetavasti ka tulemuslikku armastuskirja ajal, kui on hoopis lihtsam saata sõnumiga e-südameke? Kes Saaremaal armastuskirjade kirjutamise töötoas luuletaja Ene Kallase käe all õppimas käis, see teab.

Anseküla seltsimaja Saaremaal on elevust täis, sest viieteistkümne minuti pärast jõuab majja kohalik ajakirjanik, luuletaja ja kunstnik Ene Kallas, kes õpetab kirjutama selliseid armastuskirju, et vähe pole! Isegi mõni mees on seltsimajja eksinud. Üks, kaks, kolm, neli... Olgu, neid võib küll ühe käe peal üles lugeda, aga siiski. Oleks võinud arvata, et just kidakeelsetele eesti meestele see töötuba mõeldud ongi, aga ju see armastuse värk ikka naistele rohkem peale läheb.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?