KAS STAARI KODU LÄHEB PAREMINI KAUBAKS? „Enamasti vaadatakse uudishimust, kuidas elab üks või teine avaliku elu tegelane.“

Reti Jõerand, 6. august 2024

Kuidas mõjutab kinnisvara müüki või üürimist selle omaniku kuulsus? „Mina julgen küll väita, et kui mõni Eesti avaliku elu tegelane hakkab korterit müüma, siis on huvi suurem,“ räägib kutseline kinnisvaramaakler Lii Aalik.

Tihtipeale köidab inimeste ja ka meedia tähelepanu, kui mõni staar on kodu välja vahetamas või otsib vanasse kodusse uusi üürilisi. Näiteks hiljaaegu räägiti, et laulja Ott Lepland andis üürile oma Tallinna kesklinnas asuva kodu. Märtsi alguses kirjutati ka seda, et mänedžer Marjen Võsujalg müüs oma Kristiines asuvat uhket korterit 359 000 euroga. Jaanuari alguses üüris ka meelelahutaja Brigitte Susanne Hunt välja oma Haabersti linnaosas asuvat korteri. Praeguseks on need üüri- ja müügikuulutused mitteaktiivsed.

LÄKS NAGU SOE SAI! Ott Lepland paiskas oma korteri üürikuulutuse üles 5. juulil. Vaid kümme päeva hiljem on kinnisvaraportaalis kuulutus märgitud mitteaktiivseks.

(Maria Kilk)
Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?