Noore juutuuberi Karlos Kolgi tapja: tahan saada sarimõrvariks ja tapan kindlasti uuesti!

Risto Berendson, 6. august 2024

Juutuuber Karlos Kolgi tapmises kahtlustatav Marek Madisoo väidab, et tal polnud ohvri vastu tegelikult mingit vimma. Veretööle ajendanud teda vaid soov inimest tappa. „Ma tapan veel,“ lubab pärast veretööd Tallinnast Tartu vanglasse viidud mees.

Mõned nädalad tagasi sai Õhtulehe uudistetoimetus äärmiselt ebatavalise telefonikõne. Helistati Tartu vanglast ja teiselpool toru oli Marek Madisoo (25), kes on kahtlustatav juutuuber Karlos Kolgi (22) tapmises. Seda tapmist uuriv Põhja ringkonnaprokuratuur oli jätnud Madisoole seadmata eeluurimise ajal muidu tavapärase suhtluspiirangu ja nii saigi mees vanglast vabalt välja helistada.

Juba see fakt oli üllatav. Kuid veel jahmatavam oli põhjus, miks Madisoo ajakirjanikuga rääkida soovis. Tema sõnul ei olnud tal oma ohvriga mingeid suuremaid eriarvamusi, nagu on rääkinud tema ja Kolgiga Tallinna vanglas samas blokis elanud kinnipeetavad. Madisoo teatas, et tal polnud tapatööks muud motivatsiooni kui see: „Ma tahtsin teda tappa, sest mulle lihtsalt meeldib tappa.“ Tema väitel polnud seda kuritegu kuidagi võimalik ära hoida. Madisoo olnud otsustanud, et lihtsalt peab kedagi mõrvama. Nii ta siis mõrvaski.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?