Teist korda ränga vigastuse selja taha jätnud Hugo Toom: kui väljakule pääsen, siis panen ikka täiega!

Kaspar Koort, 6. september 2024

Mullu novembri lõpus põlve ristatisidet vigastanud Eesti korvpallikoondise ja BC Kalev/Cramo ääremängija Hugo Toom on üheksa kuud hiljem platsil tagasi ning täis tahtmist end taas Kalev/Cramo põhitegijate sekka mängida.

Toom tähistab oktoobri lõpus alles 22. sünnipäeva, ent on pidanud oma karjääri jooksul ristatisideme vigastusega silmitsi seisma juba kahel korral, sest sama trauma tabas teda ka 2022. aasta alguses Pärnu Sadamat esindades. Kui tookord kestis noormehe operatsioonijärgne taastusravi kümme kuud, siis nüüd läks kuu aja võrra kiiremini.

„Eks teadsin juba, mis ees ootab. Ühest küljest oli teadmine, et sellest on võimalik välja tulla, natuke lohutav, ent teisest küljest teadsin ka, kui kurnav on see [vigastusest taastumine] nii vaimselt kui ka füüsiliselt,“ lausus Toom kolmapäeva õhtul pärast Kalev/Cramo treeningut Õhtulehele. „Üldjoontes kulges taastumine sarnaselt nagu eelmise vigastuse puhul. Mingeid suuri tagasilööke polnud. Kui kohati natuke üle pingutasin, siis tuli rahulikumalt võtta.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?