UUS AMET! Juuratudeng Brigitte Susanne Hunt liitus maineka advokaadibürooga?

Anete Tolli, 6. september 2024

Juuratudeng ja meelelahutaja Brigitte Susanne Hunt teatas juba mõnda aega tagasi sotsiaalmeedias, et on läinud tööle. Brigitte on jaganud, et ühendab uues ametis oma kaks haridust (juura ja ajakirjandus – toim.), et tema unistus on täitunud ja ees terendab uus algus. Õhtulehele teadaolevalt on Brigitte ametisse asunud advokaadibüroo Emerald Legal turundusosakonnas.

Brigitte on oma jälgijatele uue töökoha kohta, kus ta poole koormusega ametis on, vihjeid poetanud juba mõnda aega. Siiski pole ta välja öelnud, millise firmaga end sidus. „Ma olen meelelahutaja ja tulevane jurist. Hetkel ma ei saa veel kaitsta inimesi kohtus, küll aga saan jagada, kuidas õiguslikust perspektiivist käituda. Kui sina märkad kuskil vaimset vägivalda, palun anna sellest mulle teada,“ kirjutas Brigitte augustis Instagram story's 25. augustil. Selle juurde lisas ta oma isikliku meiliaadressi, kuid lisas, et peagi vastab ta abivajajatele veel teisteltki aadressidelt. „Peagi on kodulehed ja muud projektid valmimas, sest ma igapäevaselt tegelen sellega, et teha Eesti laimust ja kiusamisest puhtaks.“

Oma story'des on ta mitmel korral kirja pannud advokaadibüroo Emerald Legal e-maili, kuhu Brigitte palub õiguste rikkumise korral pöörduda. Samuti on ta postituste juures kasutanud rohelise südame ja teemandi emotikone, mis vihjavad väga selgelt just sellele büroole. Emerald nimelt tähendab inglise keeles smaragi ja smaragdrohelist. Büroo meiliaadressi sisaldavatele story'dele järgnes üks postitus ka neile, kes Hundi Instagrami tasulist sisu tellivad ning seal ütles Hunt, et tasulised jälgijad saavad juba aru, kus ta töötab.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?