MINU LEMMIK | Telekoer Nublu saab fännikirju ja kingitusi, suvel aga puhkab maal vanaema-vanaisa juures

Anna-Maria Veidemann-Makko, 12. september 2024

Kanal 2 „Telehommiku“ Nublu on vallutanud vaatajate südamed ning tema eetrisse tulekut oodatakse pikisilmi. Paraku ei jaksa ei Nublu ega ta peremees Kajar Kase viis päeva nädalas poolest ööst ärgata.

On neljapäeva pärastlõuna ning Nublul ja ta „Telehommiku“ peatoimetajast peremehel Kajar Kasel selja taga täispikk tööpäev. „Ausalt, kell on kolm ja silmad kipuvad vaikselt kinni vajuma. Kui mina olen eetrirežiis ja Nublu teeb otse-eetris oma etteasteid, siis ärkame 4.40 hommikul. Seame end valmis ja asutame end Tartu maanteel asuva stuudio poole teele. Paras jalutuskäik meie kesklinnakodust. Aga kui Nublu keerab pärast eetrit mõnusalt külili ja puhkab, siis minul järgneb veel järgmise päeva koosolek,“ tutvustab Kajar Nublu ja enda tööpäeva. Kuna ei Kajar ega Nublu pole lõokese tüüpi, suudavad nad end kokku võtta ja varahommikust eetrit teha 1–2 päeva nädalas.

Kui arvate, et Nublule meeldib olla ainult stuudios ja eetris, siis eksite. Tegelikult meeldib talle olla just seal, kus on Kajar. Kui peremees on režiiruumis, siis on ka koer pigem seal. „Aga eks ma siis iga paarikümne minuti tagant haaran Nublu ja toon ta jälle stuudiosse ja eetrisse. Alati mõtleme midagi ka saate lõpetuseks välja, sest vaatajad tõesti armastavad teda,“ räägib Kajar. Ka Nublu on „Telehommiku“ seltkonnaga väga harjunud ning teleinimestel tekib suisa igatsus, kui nad oma karvast sõpra paar päeva ei näe.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?